Klantervaringen

'Top dag met top feest!'

Inspelen op sfeer 10 / 10Vriendelijkheid & service 10 / 10Muziekkeuze 10 / 10

Bruiloftsfeest van Jacqueline en Arno

We hebben gekozen voor jullie na wat vergelijken van verschillende sites. Het zag er allemaal erg professioneel uit. Fijn telefoon gesprek gehad na het opvragen van info. Jullie beloofden een topfeest! Nou dat hebben we gehad! De communicatie verliep erg goed alles was op tijd! De DJ heeft al onze verzoeken gedraaid. Denk soms dat hij niet goed wist welke kant wij op wilde. Ik vroeg dan een Nederlandse plaat en mijn man weer techno maar hij deed het allemaal!! Kortom ik ben super tevreden!! En ook onze gasten. Er is heel de avond gedanst en zeker door mij! Bedankt liefried!

'Het was een onvergetelijk feest!'

Inspelen op sfeer 10 / 10Vriendelijkheid & service 10 / 10Muziekkeuze 10  / 10

Bruiloft van Eve en ?

Wij zijn heel blij dat we voor de DJ club hebben gekozen. De service was top. Fijn en duidelijk contact. De muziek was echt super de DJ speelde goed ik op de gasten. Er werd veel gedanst. Het feest was een groot succes. Wij krijgen veel reacties dat het een geweldig mooi feest was.

'Gemakkelijk, zorgenvrij en gezellig voor een eerlijke prijs!'

Inspelen op sfeer 8 / 10Vriendelijkheid & service 8 / 10Muziekkeuze 8 / 10

Bruiloft van Vera en ?

Via internet vonden we jullie website. De prijzen zijn eerlijk en online service goed en gemakkelijk. DJ Lefried straalde ervaring uit en heeft er een mooi feest van gemaakt! Hij was zeer professioneel bij opbouwen van de set en paste de muziek aan aan de sfeer, verzoekjes werden vlot gedraaid. Dankjewel!

'Wauw, het was MEGAAAA!'

Inspelen op sfeer 9 / 10Vriendelijkheid & service 8 / 10Muziekkeuze 8 / 10

Bruiloftsfeest van Gerlène en Hans

Ik heb genoten! De start met de dj vond ik wat stroef, ik ben erg out going, Lefried is van een rustiger kaliber. Maar op de avond zelf heeft hij het geweldig gedaan! Wij hebben genoten!!! De gasten hebben veel gedanst en ook hun vonden het een geweldig feest. En daar gaat het om. De service vooraf en jullie communicatie is super, op een erg leuke, vlotte manier worden begeleid naar de dag zelf. Na dat… compliment! En lichtset? Totaal niet op gelet! Bedankt voor alles. Ik weet jullie te vinden voor ons volgende feest!